Ан Хатауей е актриса повече от 20 години вече и

...
Ан Хатауей е актриса повече от 20 години вече и
Коментари Харесай

Бременната Хатауей за разказва за кариерата си

Ан Хатауей е актриса повече от 20 години към този момент и поглеждайки обратно към предишното на киното си, си дава равносметка през какви промени е минала тя самата, както и света на Холувид.

Корицата на септемврийския брой на списание Allure краси самата Ан Хатауей. Нейният живот в последно време доста се промени след започването на втората бременност и в този момент поглежда обратно към предишното за изявлението си в списанието.

Започва описа си, обръщайки внимание на смяната в света на киното. “Когато бях на 16 и сключих контракта за първата си роля, ми намекнаха, че би трябвало да се трансформира. “Не споделям, че би трябвало да отслабнеш, само че и недей да напълняваш”, сподели продуцента, което явно значеше, че би трябвало да смъква няколко кг. И го направих. Сега, 20 години по-късно, дамата, която шиеше костюмите ми за новата роля ме попита по какъв начин се трансформира тялото ми по време на менструация, с цел да пригоди облеклата ми към това. Знам, че това е доста дребна положителна смяна, само че и се веселя, че я виждам”, стартира актрисата.

Самата тя също доста се е трансформирала и е пораснала през времето на кариерата си. Осъзнава, че през днешния ден е научила доста и е изменила вижданията си за света и най-много е натрупала повече самочувствие.

За страдание, обаче, към момента вижда по какъв начин се обръща ненужно внимание върху килограмите на една жена и знае, че хората мислят основно за фигурата си. Разказва и какъв брой зле се е почувствала, когато един път се наложило да дава пояснение на почитателите си, че преднамерено качва килограми за роля, поради рецензиите против нея. Въпреки че си признава, че почивката от диетата и се отразила добре.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР