Амулетът е предмет, за който се вярва, че притежава магически

...
Амулетът е предмет, за който се вярва, че притежава магически
Коментари Харесай

Амулетите предават магически флуиди

Амулетът е предмет, за който се има вяра, че има вълшебен сили. Той отблъсква нездравословните енергийни въздействия, пази своя собственик от злонамерени въздействия и основава чиста енергийна среда към индивида или дома, който закриля.

Амулетите са разнообразни. Тези свещени предмети носят силата на растението или животното, което изобразяват, или са събрали тайнствената мощ на земните глъбини, от които са изкопани, а може да са олицетворение на естествени сили. Тези, които ги носят, залагат на способността им да предават по тайнствен метод флуиди.

Ако желаете да вземете от силата и смелостта на лъва, би трябвало да носите амулет с неговото изображение. За да се докоснете възприятието за безкрайност на небесния шир, носете изображение на орел върху талисмана.

 Амулети

Тези животни участват и върху държавни гербове през днешния ден, а в предишното са били тотем на обособените племена.

Символ на жизнеспособност и съблазън е змията и носенето на нейното изображение на пръстен или гривна предава такова обръщение. Кръстчетата и иконите, носени на врата, обезпечават на своя собственик закрилата на християнските светци.

Символът на познанието е ключът и носенето му като талисман значи блян към знание. Златен и сребърен рог пък се свързват с изобилието по прилика с термина за рога на изобилието и това схващане може да насочи искащите да си изберат този знак за амулет.

Раковините са мощните проводници на галактическа сила и донасят мир, берекет и обилие на дома, където са определени за талисман.

Амулети за дългоденствие и мъдрост са серпантина, триъгълник и бухал, направени от благородни метали, и това е обяснимо, поради какво символизират настрана тези неща в ежедневния живот.

 Подкова и четирилистна детелина са мощни амулети

Абсолютно универсално е действието на амулета, представляващ детелина с четири листа. Това е прекомерно рядко срещано събитие след тази трева и по тази причина намирането на четирилистна детелина се счита за огромен шанс. Горното ляво листо обезпечава популярност и почит, под него - разточителен живот, третото горе в дясно е признака на любовта и верността, а четвъртото носи здраве. Всъщност в такава детелинка се побира всичко, което човек желае от живота.

Подковата изобразява лунния възел. Тя е прекомерно лицемерен амулет. Ако е обърната надолу, символизира шанс и добра известност на притежателя си, само че в случай че гледа нагоре води до разнообразни загуби.

За да пристигна благополучието в дома, би трябвало да се засадят алое и здравец в саксия, те ще работят като талисман с позитивно влияние.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР