Amnesty International обвинява западните страни в двойни стандарти и проява

...
Amnesty International обвинява западните страни в двойни стандарти и проява
Коментари Харесай

Amnesty International обвинява Запада в двойни стандарти относно украинските бежанци

Amnesty International упреква западните страни в двойни стандарти и демонстрация на расизъм във връзка с бежанците, оповестява Euronews. В годишния отчет на организацията се споделя, че хората се одобряват по друг метод единствено поради страната на генезис. Като образец старши научният помощник на Amnesty International Филип Лутер показва отношението към украинските бежанци след началото на съветската инвазия:

" Те не предложиха същото отношение към тези, които се спасяваха от войната и репресиите в Сирия и Афганистан. Това важи и за Съединени американски щати, които са доста разгорещен критик на съветската експанзия в Украйна, и които одобриха десетки хиляди украинци, спасяващи се от войната, само че в това време подлагаха търсещите леговище от Хаити на случайни арестувания, на унизително, грубо отношение, което беше еднакво на изтезания на расова основа ".

Amnesty International разкритикува и някои интернационалните решения, ориентирани против Русия. Става дума за резолюция на Генералната асамблея на Организация на обединените нации, осъждаща дейностите на Русия в Украйна, и за започването...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР