Ами да действат. Нямат избор. Иначе горят с него. Олигарсите

...
Ами да действат. Нямат избор. Иначе горят с него. Олигарсите
Коментари Харесай

Разстрел! Бареков Извади Тежката Картечница: Психопатът Валери Симеонов Прехвърли Топката В Ръцете На Борисов!

Ами да работят. Нямат избор. Иначе горят с него. Олигарсите пазят Симеонов. А неотдавна един от тях назова публицистите “олигофрени ”.

Валери Симеонов заречен да се извини… на батко си за породеното стеснение. Той пък му заречен от Дубай да го пази от майките да не яде пердах. Само дето Недялко го разгласи обществено и в този момент може да трансферира казуса от “болната глава на хубавичко ”.

В случая с кенефното вице важи правилото “каквото самичък си направиш и Бареков не може да ти го стори ”… А дали пък господата Симеонов и Цв Цв не вършат сполучлив целеустремен и подмолен опит за бутането на цялото държавно управление!? “, изригна Николай Бареков.

Само час по-късно той заяви в профила си следното – от извършен диалог с водача на Атака Волен Сидеров.

„ Разговаряхме преди малко. Съобщих на Волен Сидеров, че има цялостната ми поддръжка неотложно да свика съдружния съвет и да изиска оставката на Валери Симеонов като вицепремиер.

Тази оставка би трябвало да бъде гласувана още в сряда в Народното събрание. Доколкото разбирам Цветанов брани Симеонов като Матросов на амбразурата. А Каракачанов се ослушва като гърмян заек.

Сигурен съм, че оставката е въпрос на часове. Странно по какъв начин ужким Валери Симеонов водеше “война ” против Домусчиев, а в този момент Домусчиев го брани с тяло и гел, така да се каже?… “, написа Бареков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР