Ами, ако тя е любовта на живота им? Някои от

...
Ами, ако тя е любовта на живота им? Някои от
Коментари Харесай

Вечният въпрос: Приятелите или гаджето?

Ами, в случай че тя е любовта на живота им? Някои от отговорите искрено ни изненадаха, написа Космополитън бг. Ето какво споделиха запитаните:

„ Не, бих се самоубедил, че мисля по този начин, единствено тъй като към този момент я познавам “.

„ Лично аз в никакъв случай не бих го направил, само че се е случвало мои другари да излизат с някогашни мои гаджета и обстановката просто е неловка. Ако се чувстваш все едно тя е любовта на живота ти, би трябвало да вземеш решение, тъй като поради нея може да изгубиш добър другар “.

„ Опасна територия... Освен в случай че не си 100% сигурен, че тази жена е любовта на живота ти, тъй като това с гаранция ще съсипе връзката с приятеля ти. Аз бих стоял далеко! “

„ Никога не съм бил в такава позиция, само че в случай че мисля, че това е дамата на живота ми, тогава ми се коства, че би трябвало да го направя “.

„ По тази тематика съм доста предан другар. Никога не бих го направил. Един мой другар излизаше с някогашната ми, с която бяхме дружно 4 години, и нямаше храброст да ми каже, до момента в който не ги видях дружно по случайност. В момента живеят дружно и така нататък Това не се прави сред мъже. Излизах с едно момиче, чието бивше гадже се оказа мой прочут. Въпреки че не знаех преди този момент, въпреки всичко му написах едно известие във Фейсбук, с цел да му кажа, че в случай че за него е проблем, ще се отдръпва. Всичко беше изчистено “.

„ Не, не съществува такова нещо като обич на живота ти. Пълно е с девойки, само че положителни другари мъчно се намират “.


„ Да, за какво не? Нямам проблем с това “.

„ Само в случай че са се разделили от дълго време и той няма никакъв проблем с това “.

„ Да “.

„ Бих се чувствал все едно престъпвам някакви граници, само че в случай че въпреки всичко става дума за обич, ще опитам, стига да не е проблем за никоя от засегнатите страни “.

„ Да, само че първо бих поговорил с приятеля си “.

„ Труден въпрос. Зависи за какъв брой добър другар става дума. Ако е непосредствен, би трябвало да са минали най-малко 2-3 години, откогато са се разделили, той да е траял напред и да е благополучен. Освен това първо бих го попитал, преди да направя каквото и да е. Мисля, че зависи и от метода, по който са скъсали. Така че може да се каже, че надали “.

„ Ако приятелят ми няма проблем с това, да “.

„ Не. Разбира се, зависи, само че не и с бивше гадже на някой от най-хубавите ми другари. Дори да е любовта на живота ми, отново би било необичайно. Зависи какъв брой време са били дружно и така нататък... “

„ Като цяло не е добра концепция, не съм го правил, само че не споделям, че не бих. Най-вече зависи в какви връзки съм с въпросния другар. Бих го направил, в случай че не излизаме постоянно дружно. Иначе ще е жалко да ни гледа с някогашната му “.

„ Случвало ми се е, само че той ми беше по-скоро някогашен началник. Не знам по какъв начин се случи по този начин, може би не сме били същински другари. Откакто напуснах, не сме се виждали “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР