Американците в Силиконовата долина са разкъсани дали дългосрочното въздействие върху

...
Американците в Силиконовата долина са разкъсани дали дългосрочното въздействие върху
Коментари Харесай

Жителите на синия щат взривяват нов закон, изискващ косачките, духачите за листа да станат зелени, `угодничество на база`

Американците в Силиконовата котловина са раздрани дали дълготрайното влияние върху климата си коства Демократически чиновници „ потребителски разпореждания за екологосъобразно гориво, защото захранваното с газ съоръжение за тревни площи последователно се отстранява за електрически принадлежности за двора.

" Звучи като ласкателство на база ", сподели Кен от Сан Хосе, Калифорния, пред Fox News. " Това основава подправено възприятие за сигурност. "

Но Ричард, който преди е имал бизнес за озеленяване, сподели, че употребява единствено захранвани с акумулатори принадлежности за двора.

" Те са по-леки. По-лесни са за поддръжка ", сподели той. „ Ако разполагате с подобаващия брой акумулатори и консумативи… не виждам никакъв проблем с това. “

Калифорнийски закон контролира оборудването за тревни площи и градината, захранвано с газ, през 2024 г. (NICOLAS MAETERLINCK/BELGA MAG/AFP посредством Getty Images)

Калифорнийски закон изисква новопроизведените дребни офроуд мотор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР