Американците се канят да изучат иззетия в Сирия противотанков ракетен

...
Американците се канят да изучат иззетия в Сирия противотанков ракетен
Коментари Харесай

Експерт: САЩ пленили в Сирия противотанков комплекс „Фагот”

Американците се канят да изучат конфискувания в Сирия противотанков ракетен комплекс (ПТРК) „ Фагот ”, само че май ги чака сърпрайз от съветските оръжейници. За това предизвестил ” съветският боен специалист Юрий Кнутов. Става дума за пленения от американската морска пехота в Сирия съветски ПТРК.
Според Кнутов, да се изследва оръжието и военната техника на евентуалния съперник в действителност е потребно, още повече, че Съединени американски щати би трябвало да усилят отбраната на своите танкове. Получаването на достъп до съветската противотанкова ракета ще разреши на американците да вникнат в какво се заключават достолепията и преимуществата на оръжието, което е допустимо да спомогне за подобряването на средствата за отбрана, отбелязал съветският специалист.
 Руска военна база в Армения мина на „ сирийски режим ” Руска военна база в Армения мина на „ сирийски режим ”
Руската военна база в Еребуни, дислоцирана на 7 км южно от арменската столица Ереван, минала на работа в „ сирийски режим&rdquo...
„ В Съединени американски щати смятат, че техният танк „ Абрамс ” е най-здрав. Имаше обаче в Ливан забавен миг. „ Хизбула ” по някакъв метод съумя да изведе от строя благодарение на съветски ПТРК към 48 от тези американски танка, които бяха на въоръжение в Израел ” – напомнил Кнутов.
Тези пагубни загуби, съгласно специалиста, предиздвикали Израел да създаде система за дейна отбрана, която в този момент я купуват даже американци, защото в Съединени американски щати не съумели да основат нещо сходно.
Поради това може да се чака, че американците ще извлекат избрана изгода от падналия в ръцете им „ Фагот ”.
Същевременно Юрий Кнутов обърнал внимание, че оръжието и военната техника, които Русия експортира, имат съществени разлики от образците, постъпващи в съветската войска. Затова американците може да чакат сърпрайз, който да им попречи да схванат детайлно устройството на комплекса.
 Eксперт: Убиецът на американския изтребител F-35 ще се появи следващата година Eксперт: Убиецът на американския изтребител F-35 ще се появи следващата година
Руският зенитен ракетен комплекс С-500, килърът на американския изтребител F-35, ще се появи през идната година. Това предвижда в...
„ Техниката, която отива за износ, и тая, която се намира у нас на въоръжение, се разграничават. Включително и ПТРК. За износ отиват системи, не по този начин съвършени, каквито оставяме за себе си ” – декларирал специалистът.
Продадената техника може да бъде открадната, пленена или продадена на шпиони – Русия позволява и такива благоприятни условия. Затова фактът, че в ръцете на американски военни попаднал експортен пример на противотанкова ракета „ Фагот ” няма да нанесе основни вреди на отбранителната дарба на РФ, е убеден Кнутов.
Превод: Ганчо Каменарски
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР