Американците с терористи не преговарят. Ние също. Така Тошко Йорданов,

...
Американците с терористи не преговарят. Ние също. Така Тошко Йорданов,
Коментари Харесай

ИТН към Борисов за дебата: "С терористи не преговаряме"

" Американците с терористи не договарят. Ние също ". Така Тошко Йорданов, зам.-председател на партията " ИТН " на Слави Трифонов, отговори на въпрос " Сега " дали биха взели участие в избирателен спор с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В понеделник вечер той " хвърли ръкавицата " към съперниците си и откакто дълго време избягваше пряк конфликт с тях, предложи организирането на дебат с водачите на водещите политически обединения. Ревизията на позицията му идва по-малко от две седмици преди предварителните избори на 11 юли, за които социолозите започнаха да предвиждат победа на партията на Трифонов, а ГЕРБ да остане втора мощ.  

Бившият министър председател съобщи в понеделник вечер на предизборна колекция, че " съперниците на ГЕРБ желаят да пораснат, само че не с положителни хрумвания, а със завист, реваншизъм и компромати ". ``И това ще им изяде главата, тъй като българинът не обича злите хора``, сподели той.

За разлика от Има Такъв Народ " Демократична България " са подготвени на избирателен спор с Борисов. " От спор не бягаме, само че би трябвало да забележим по какъв начин ще бъде проведен, с цел да не стане говорилня ", разяснява пред " Сега " Христо Иванов, съпредседател на дясното обединяване. В същото време той се осъмни в желанието на Борисов и че няма да го ревизира. " Имаме какво да споделим, само че поради обстоятелството, че поканихме Томислав Дончев на открита полемика за електронното ръководство, а той към този момент 10-ина дни се крие, надали и ще се случи и лидерски спор ", добави Иванов. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР