Американците прибягват до хумора, за да се успокоят по време

...
Американците прибягват до хумора, за да се успокоят по време
Коментари Харесай

Американците се успокояват с хумор по време на пандемията от коронавирус

Американците прибягват до хумора, с цел да се успокоят по време на коронавирусната пандемия, следвайки профили в Инстаграм на нови звезди като " Куентин Карантино " или шегувайки се с това, че по време на доброволната карантина може да се надебелее.

Водещи на вечерни телевизионни шоу стратегии и комици дават психически отдушник на американците, преживяващи контузията от Ковид-19, а съгласно медицински специалисти хуморът е жизненоважна част от прекарването на сегашната катастрофична обстановка, в която неприятните вести валят една след друга.

" Опитваме се просто да погледнем по-леко на рецесията благодарение на публикации, които споделят на читателите, че това е краткотрайно, споделят им " да се оправим дружно ", съобщи Джонатан Джафи, чийто язвителен бюлетин " Брифингът на Джафи " регистрира внезапно 40-процентно нарастване на читателите, откакто на 28 февруари в Съединени американски щати умря първият пациент.

Хаплив, само че много положителен, ежедневният бюлетин осведоми читателите за вести като тази за напъните на бирения колос " Анхойзер-Буш " да превключи от произвеждане на бира към произвеждане на антисептици.

" НЮАРК - това султанът на дезинфектантите ли е? Или е височеството на хигиената на ръцете? Или е аятолахът на антисептиците? Някой би трябвало да измисли някакво мъдро название за Краля на бирата в този момент, когато стартира всеобщо произвеждане на дезинфектанти за ръце ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР