Американците правят така, че украинците да изпитват повече болка, американците

...
Американците правят така, че украинците да изпитват повече болка, американците
Коментари Харесай

Русия твърди, че САЩ провокират Украйна да продължи войната, заклейми и атаката в Сирия

" Американците вършат по този начин, че украинците да изпитват повече болежка, американците вършат по този начин, че да умират повече украинци ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за програмата " Москва. Кремъл. Путин " на съветската държавна телевизия " Россия-1 ".

Съединени американски щати са непосредствено въвлечени в спора и от ден на ден се оплитат в него, добави Песков, който в същото време изрази убеденост, че това няма да промени изхода от войната.

Москва непрекъснато упреква Запада за поддръжката, която оказва на Киев за отбиване на съветските офанзиви и твърди, че това е и повода за многото жертви, отбелязва ДПА.

Междувременно Русия, също като Иран, осъди и въздушните удари на Съединени американски щати в Ирак и Сирия, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.

Тя изрече мнение, че тази обстановка предстои на разискване в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, прибавя Българска телеграфна агенция.

" Очевидно е, че въздушните удари са съзнателно предопределени да разпалят в допълнение спора. С атакуването, съвсем без пауза, на оборудванията на хипотетични проирански групировки в Ирак и в Сирия Съединени американски щати целеустремено се пробват да въвлекат в спор най-големите страни в района ", съобщи Захарова.

По-рано Вашингтон заяви, че американски самолети са поразили в Сирия и Ирак над 85 цели, свързани с иранския Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война (КГИР) и военизираните групировки, които той поддържа, в отговор на нападението с дронове предходната седмица над база в Йордания, предизвикало гибелта на трима американски военнослужещи, напомня Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР