Американците отказаха предложението на руските представители за съвместна разработка на

...
Американците отказаха предложението на руските представители за съвместна разработка на
Коментари Харесай

CNN: САЩ отказа на Русия за общата ваксина на COVID-19

Американците отхвърлиха предлагането на съветските представители за взаимна разработка на ваксина против ковид. Събеседниците на CNN в Москва обясниха това с общото положение на руско-американските връзки.

" Има съмнение сред двете страни. И ние считаме, че това изяснява нежеланието на американците да одобряват съветски технологии ", сподели източник пред малкия екран.
 Русия първа в света записва ваксина срещу Covid-19, разгласи Путин Обновена
Русия първа в света записва ваксина срещу Covid-19, разгласи Путин

Владимир Путин разкри, че едната му щерка към този момент е получила от имунизацията

От своя страна, събеседниците на Си Ен Ен в американската администрация изясняват отхвърли от съдействие с Москва с обстоятелството, че те просто не имат вяра в успеваемостта на съветската ваксина и я считат за неподготвена за човешки тествания.

Освен това събеседникът на телевизионната компания уточни, че съгласно неговите данни имунизацията е тествана от дребен брой доброволци и затова е невероятно да се каже до каква степен ефикасна ще бъде тя след началото на всеобщите имунизации.

Бившият чиновник на администрацията на Вашингтон също съобщи пред CNN, че нито Съединени американски щати, нито Световната здравна организация не вземат на съществено съветската ваксина, защото тя не е минала всички нужни стъпки за тестване. Той изясни регистрацията на имунизацията в Русия с желанието за понижаване на публичния напън върху управляващите на фона на огромен брой случаи.
 Нови над 5000 случая на COVID-19 в Русия
Нови над 5000 случая на COVID-19 в Русия

70 души са починали за последното денонощие

Позицията на президента Доналд Тръмп във Вашингтон не се оповестява. Прессекретарят на Белия дом Кейли Макенени се ограничи, като съобщи, че в четвъртък президентът е осведомен за развиването на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР