Американците обичат технологиите. Електронните цигари не правят изключение, налагайки се

...
Американците обичат технологиите. Електронните цигари не правят изключение, налагайки се
Коментари Харесай

Кризата с електронните цигари в САЩ – какво знаем

Американците обичат технологиите. Електронните цигари не вършат изключение, налагайки се като опция на обичайните тютюневи произведения оттатък Океана. С разликата, че нагряват капсула с никотинова течност, така наречен изпарители заеха своето място на пазара – и известността им пораства. Наскоро обаче се появи информация за към 200 случая на мистериозни белодробни болести, свързани с използването на електронни цигари в страната.

В средата на август американски медии оповестиха за хоспитализации на младежи и подрастващи, оплакващи се от болки в гърдите, затруднено дишане, зной, кашлица и отмалялост, а в някои случаи и стомашно неразположение, повръщане и температура. Така съмнението падна върху производителите на електронни цигари и съответните консумативи. От промишлеността обаче се опазиха с извършените проби върху своите артикули, като съгласно тях става дума за разпространяване на подправени капсули, в това число и на такива, съдържащи опиоидни и наркотични субстанции.

Какво да съблюдавате, в случай че решите да ползвате електронни цигари

Купувайте качествени артикули и недейте да се поддавате на ниски цени и артикули с неразбираемо произвеждане. Важно е да знаете произхода и състава на това, което инхалирате, тъй като също като това, което ядете и пиете, то може да повлияе на вашето здраве. Купувайте от магазини с лиценз и нужните разрешителни, без да се поддавате на ниски цени и реклами.

Съставът на течностите за електронни цигари е значим, тъй като точно това, което вдишваме при използването ни въздейства на здравето. Така, както при пушенето на цигари, вреди димът, по този начин при използването на електронни цигари, съставът на течността е от основно значение по тази причина, дали новото ни електронно устройство ще носи по-малък риск от класическата цигара или не.

Важно е да вършим разлика сред електронни цигари и устройства за нагряване на тютюн

Първо и доста значимо е, че електронните цигари и продуктите с нагряване на тютюн, като IQOS и glo са разнообразни категории артикули. И при двете категории се употребява нагряване, само че при електронните цигари се нагряване никотин съдържаща течност, а при продуктите с нагряване на тютюн –истински тютюн.

Втората разлика е във усета и чувството. При електронните цигари няма пик на засищане. Така електронните цигари могат да се употребяват по-продължително време, в сравнение с общоприета цигара, което може да бъде подвеждащо за неопитните пушачи или тези, които са решили да опитат други възможности.

Ползването на устройства за нагряване на тютюн пък трае почти колкото елементарна цигара, като няма пушек, само че има никотинов пик, който засища никотиновия апетит. Вкусът е подобен с този на цигарата, само че без металически след това усет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР