Американците, които са преминали през пълния цикъл на , могат

...
Американците, които са преминали през пълния цикъл на , могат
Коментари Харесай

Американците с пълна имунизация ще могат да се събират без маски на закрито

Американците, които са минали през цялостния цикъл на, могат да се събират с други имунизирани в закрити пространства, без да е належащо да носят маски и физическо разграничаване, оповестява Асошиейтед прес. Агенцията цитира дълго чаканите инструкции на Центровете за надзор и профилактика на болесттите на Съединени американски щати, предава.
Препоръките също акцентират, че имунизираните хора и с последната доза могат да се събират по същия метод с нискорискови групи. Такъв е казусът, когато такива възрастни хора посещават своите здрави деца или внуци. Препоръките дават насоки на хората от третата възраст, които все по-често бяха в незнание откакто преминат през цялостния курс на имунизацията, дали ще имат по-голяма независимост при посещаване на членовете от фамилията, при пътувания и други неща, които са правили преди експлоадирането па пандемията.
 Петте казуса на имунизацията Петте казуса на имунизацията
В обществените мрежи се появи история за трагичните последствия от имунизацията против ковид на млад мъж от региона на Брянск. В миг...
" Знаем, че хората държат да се имунизират, с цел да могат да се върнат към предходния си живот с хората, които обичат ", съобщи ръководителката на Центровете за надзор и профилактика на болесттите доктор Рошел Уаленски. Остават в действие напътствията за хората с цялостна имунизация да не престават да носят добре прилепващи защитни маски, да заобикалят огромни скупчвания на хора и да съблюдават физическа отдалеченост, когато са на публични места.
Според медицинските управляващи цялостният цикъл на имунизацията се смята за приключен две седмици, след приемането на последната. Около 30 милиона американци, или 9 % от популацията на Съединени американски щати, попадат към този момент в тази категория.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР