Американското военно министерство официално признава, че три видеоклипа, записали среща

...
Американското военно министерство официално признава, че три видеоклипа, записали среща
Коментари Харесай

Пентагонът обяви за автентични три записа на НЛО

Американското военно министерство публично признава, че три видеоклипа, записали среща сред бойни водачи и неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са достоверни.

Това излиза наяве от публикация в влиятелното научнопопулярно списание " Популяр монтьор ".

Изданието се базира на материал, оповестен в уеб страницата на неправителствената организация " Белк Велвет ", която поддържа онлайн списък от разкрити документи на държавното управление на Съединени американски щати. Самата публикация е плод на дългогодишно следствие. То включва неофициални диалози с държавни чиновници, издание на предадените от тях секрети документи и голям брой правосъдни каузи против американските управляващи за разсекретяване на информация, обвързвана с НЛО. След продължителна битка автентичноста на фрагментите е приета от американските военни, написа в. " България през днешния ден ".

" Военноморският флот дефинира обектите, съдържащи се в тези видеоклипове, като неидентифицирани въздушни феномени ", съобщи Джоузеф Градишър, формален представител на заместник-началника на военноморските интервенции по осведомителната война.

От обясненията му излиза наяве, че за американските военни сниманите обекти са способни да правят маневри, невъзможни за реализиране съгласно актуалното ниво на авиационните технологии.

Самите видеоклипове за първи път са оповестени през 2017 година от вестник " Ню Йорк Таймс ", само че тогава военните отхвърлят да потвърдят достоверността им. В журналистическия материал видеата са обозначени с имената FLIR1, Gimbal и GoFast. В публикацията се твърди, че те са снимани при среща сред НЛО и военноморски самолети. На фрагментите, записани от камери в бойни самолети, ясно си личат данни от военни датчици, които засичат и проучват мистериозния обект.

Първият видеоклип е с дълготрайност 34 секунди и е записан от водач на аероплан F/A-18. Мистериозният обект е следен благодарение на инфрачервената система за челен преглед. Учени, анализирали фрагментите, разясняват, че летящият обект няма крила или други особености, присъщи за разследващите самолети. При това е кадърен на съвсем незабавно ускоряване до доста високи скорости, каквито нито една известна машина не може да реализира.

Второто видео е записано през 2004 година още веднъж от водач на F/A-18. Мистериозният обект преди този момент е регистриран и от крайцера " Принстън ". При по-близък оглед се оказа, че това е " огромен обект с белезникава овална форма ", която е с дължина почти 12 метра и щръкнал над водата на височина към 15 метра. При това обектът " скача " от едно място на друго, а водата под него безусловно стартира да кипи. Според водача на самолета НЛО не е имало дюзи, крила или витло. Но е съумяло да изпревари изтребителя без никакъв проблем.

При третото видео с разнообразни датчици водачът на самолета още веднъж записва полета на тайнствен обект. При него е любопитно, че въпреки и движещо се с извънредно висока скорост, НЛО-то е студено, което е невероятно за изобретена от хора машина поради съпротивлението при триенето с въздуха по време на полет. Отделно летящият обект няма никакви крила и перки и не изпуска изгорели газове, което е особено за всеки тип стандартен турбинен мотор.

Последвал разбор на клиповете изрично потвърждава, че данните от датчиците не са добавени в допълнение, а са изцяло достоверни. Това не пречи на военните да откажат да потвърдят истинността на клиповете.

След отхвърли на военните да потвърдят истинността на клиповете завежда дело по Закона за свободата на информацията. Целта му е да се получи отговор дали в американската войска има сходни видеоклипове. Така се стига и до формалния коментар на военните по отношение на тяхната правота и наличие.

Това е единствено началото! Тепърва управляващите в разнообразни страни ще пускат публична информация за срещи с НЛО. Очаквам след Съединени американски щати това да създадат Русия и Китай. Наскоро на конгрес в Сан Марино американски публични представители ми признаха, че към този момент са получили позволение да разгласяват сходни данни ", разяснява пред " България Днес " галактическият откривател проф. Лъчезар Филипов.
По думите му неотдавна американските управляващи признават и за засечен от подводница в океана чудноват триъгълен обект.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР