Американското централно разузнавателно управление (ЦРУ) има профил в социалната мрежа

...
Американското централно разузнавателно управление (ЦРУ) има профил в социалната мрежа
Коментари Харесай

ЦРУ вече има профил в Инстаграм

Американското централно разследващо ръководство (ЦРУ) има профил в обществената мрежа на Инстаграм.


Профилът е основан и тестван в четвъртък, а на първата оповестена фотография се вижда бюрото на един от чиновниците, на което има перука, часовник, щемпел, документи и книги.

Говорителката на Централно разузнавателно управление на САЩ Челси Робинсън съобщи, че присъединението към Инстаграм е различен метод, по който да се споделят истории и да се набират млади надарени американци, които да работят за организацията.
Челси Робинсън, представител на Централно разузнавателно управление на САЩ: Този профил ще разреши да се надникне в организацията, само че не можем да качваме селфита от секрети местоположения. Радваме се, че ще събудим любознанието на потребителите на Инстаграм и на световната задача на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Само за 24 часа Централно разузнавателно управление на САЩ има 26 400 почитатели, само че организацията към момента не следи никого в тази обществена мрежа.Освен Инстаграм, Централно разузнавателно управление на САЩ също има профили в Туитър и Facebook.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР