Американското статистическо издание Consumer Reports публикува интересен рейтинг с най-лошите

...
Американското статистическо издание Consumer Reports публикува интересен рейтинг с най-лошите
Коментари Харесай

Най-лошите коли за годината според американците

Американското статистическо издание Consumer Reports разгласява забавен рейтинг с най-лошите коли на отминаващата 2018 година. Резултатите от изследването са на база доста фактори, измежду които надеждност, механически характерности, експлоатационни качества и даже задоволеност на притежателите., написа обстоятелства.бг.



Автомобилите са разграничени в категории, като във всяка от тях е определен по един автомобил, който е считан за най-лошия в сегмента. Странното е, че в класацията има и от обичаните на американците пикапи.



Призът за зрителска неприязън или така наречен незадоволеност на притежателите се пада на Mercedes-Benz GLA. Аутсайдер при пътни проби е Mitsubishi Mirage, а за най-ненадежден автомобил е посочен пикапа Ram 3500. Като най-лаком е избран всъдехода Nissan Armada, като тук не се обръща внимание единствено на разход на гориво, а и на финансови средства за поправки.



Най-опасен за ръководство е Chevrolet Silverado, а най-неудобен за ръководство е Ford Fiesta ST. Като цяло единствено два от моделите - Ford Fiesta ST и Mercedes-Benz GLA са показани в Европа и у нас.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР