Американското списание Time публикува корицата на броя, който ще излезе

...
Американското списание Time публикува корицата на броя, който ще излезе
Коментари Харесай

Тръмп и Путин като матрьошки в новия брой на Тайм“



Американското списание Time разгласява корицата на броя, който ще излезе през октомври. На колажа има матрьошки с облиците на американския президент Доналд Тръмп, на съветския – Владимир Путин, а също и на някогашния началник на акцията на Тръмп Пол Манафорт и на съветския олигарх Олег Дерипаска.

Корицата разгласява в Twitter редакторът Дан Стюарт.

Заглавието е " All the Czar`s Men " – „ Цялото царско войнство “, по прилика с фамозния разказ на Робърт Пен Уорън „ Цялото кралско войнство “.

Стюърт показва, че в броя ще има публикация от Саймън Шустер, отдадена на кръга олигарси към Путин, а американските медии пишат, че главната тематика ще бъдат руско-американските връзки по време на президентските избори в Съединени американски щати през 2016.

В момента хипотетичната съветска интервенция в празидентските избори в Съединени американски щати се проверява от специфичния прокурор Робърт Мюлер, а Пол Манафорт се призна за отговорен по редица обвинявания, в това число пране на пари и данъчни закононарушения и се съгласи да сътрудничи, с цел да избегне още обвинявания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР