Американското списание Time нарече вицепремиера и външен министър на Италия

...
Американското списание Time нарече вицепремиера и външен министър на Италия
Коментари Харесай

Time: Салвини - новото лице на Европа

Американското списание Time назова вицепремиера и външен министър на Италия Матео Салвини " новото лице на Европа ". Тази фраза се намира под фотографията на политика върху корицата на европейското издание на списанието, което ще бъде оповестено на 24 септември. Както се оповестява от новинарския портал на канала Rai News 24, в подзаглавието Салвини " е наименуван " италианският крал на миграцията, свикан да раздели Европейски Съюз ".
В огромен материал, отдаден на Салвини, публицистичната гилдия на американското списание се пробва да обясни за какво сега италианският вицепремиер се явява " индивидът, от който най-вече се опасяват в Европа ". В изявление за Time водачът на Лига приказва за задачата си " да промени Европа и да върне европейския дух на тези, които към момента владеят Европейския съюз ". " Историята е циклична, сегашната борба не е сред дясно и ляво (политически сили), а сред ръководещия хайлайф и народа ", сподели Салвини.
Той повтори и своята теза за миграционната политика, както и за връзките с Русия, като назова неуместни догатките за интервенция на съветските хакери в изборните процеси на обособени страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР