Американското списание Consumer Reports обяви най-добрите автомобили за 2019 г.,

...
Американското списание Consumer Reports обяви най-добрите автомобили за 2019 г.,
Коментари Харесай

Определиха най-добрите автомобили в САЩ за 2019-а

Американското списание Consumer Reports разгласи най-хубавите коли за 2019 година, продавани в Съединени американски щати. Жури на изданието сортира модели съгласно няколко критерия, които се правят оценка от потребителите. В рейтинга се включват коли, които се продават в страната, считат се за надеждни, сполучливо минават формалните и неофициалните краш-тестове, а също по този начин получават потребителски рейтинги над междинното равнище. В основата на класацията стоят анкетите измежду клиентите на списанието.
 Снимка 409322
Източник:

Subaru Forester е избран от американците за най-хубавия стилен кросоувър. В Съединени американски щати цените на модела стартират от 29 341 $. Купувачите правят оценка просторния салон, икономичния разход на гориво и комфортното ръководство. Моделът за 2019 не се разграничава доста от своя предходник, само че се гордее с по-луксозен интериор.
 Снимка 409297
Източник:

Най-добрият " зелен " автомобил е хибридният Toyota Prius. Седанът беше освежен предходната есен и получи опционална система за задвижване на всички колела. Освен това е оборудван с спомагателен електрически елемент на задния мост, който се задейства при пускане на автомобила при скорост 0-9 км/ч.

В категорията на премиум кросоувърите победител е BMW X5. Цената на автомобила в Съединени американски щати стартира от 68 730 $. Всъдеходът е издигнат върху платформата CLAR. Задвижването е четири двигателни колела. Предлага се с пневматично окачване на предния и задния мост. Сред системите за сигурност са помощник при пускане, динамичен круиз надзор и сигнализация за приближаване при паркиране. Като алтернатива се оферират асистент за паркиране Plus с камера за задно, функционалност за подкрепяне на заден ход и система за нощно виждане с различаване на пешеходци.
 Снимка 409301
Източник:

Хибридният седан Toyota Avalon е приет за най-хубавия огромен автомобил. Моделът смени поколението си през януари 2018 година Структурата на задвижващата система включва 2,5-литров мотор и електрически мотор. Негови съперници са Acura TLX и Lexus ES.
 Снимка 409302
Източник:

Седанът Toyota Yaris е разгласен за най-хубав измежду компактните коли. Моделът за 2019 година получава нови варианти за тапицерия, спомагателни системи за сигурност и четирицилиндров мотор, който работи в композиция с шестстепенна автоматизирана трансмисия.
 Снимка 409303
Източник:

Hyundai Kona печели в категорията на най-хубавите дребни кросоувъри. Автомобилът се предлага с четири мотора по желание. Базовият вид на кросоувъра може да бъде платен с 1,0-литров бензинов турбо мотор със 120 конски сили. С този елемент Kona форсира до 100 км/ч за 12 сек. Предлага се и 1,6-литров бензинов турбо елемент със 177 к.с. С този мотор ускоряването до " 100 " лишава 7,9 сек. Максималната скорост е 200 км/ч. Друг мотор е атмосферният 2,0-литров с мощ 147 конскси сили.
 Снимка 409304
Източник:

За най-хубав стилен премиум автомобил е определен Audi A4. Потребителите правят оценка комфортния салон, пакета от модерни технологии, модерните системи за сигурност, както и отличните динамични характерности на спортния седан. Миналата година автомобилът получи възобновяване и получи модифицирани брони с други въздухозаборници и нов U-елемент от алуминий. Плюс това, има други трапецовидни накрайници на изпускателната система.
 Снимка 409305
Източник:

Хибридният Toyota Camry заема първото място в класацията на приблизително огромните коли. Средният разход на гориво на седана е към 5 л гориво на 100 км. Междувременно в динамично отношение хибридът не се разграничава от бензиновия си сътрудник. Сред системите за сигурност, които към този момент участват в базовата версия, е функционалността за разкриване на пешеходци и системата за поддържане задържане на лентата на придвижване.
 Снимка 409306
Източник:

Subaru Ascent, наследникът на Tribeca, е приет за най-хубавия приблизително огромен автомобил. Задвижването на четирите колела и четирицилиндровият турбо мотор към този момент в базовата версия помогнаха на модела да стане победител в тази категория. Цената на автомобила в този момент стартира от 43 867 $.
 Снимка 409308
Източник:

За най-хубав пикап е избран Ford F-150. На локалния пазар се конкурира с Chevrolet Silverado 1500, GMC Sierra 1500 и Ram 1500. Автомобилът се предлага с пет разнообразни мотора и богато съоръжение.

Consumer Reports е месечно списание, издавано в Съединени американски щати от 1936 година, публикуващо резултати от потребителски проучвания за разнообразни артикули и услуги.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР