Американското разузнаване твърди, че TikTok е заплаха за сигурността, защото

...
Американското разузнаване твърди, че TikTok е заплаха за сигурността, защото
Коментари Харесай

Конгресът в САЩ изслуша изпълнителния директор на TikTok frognews.bg

Американското разузнаване твърди, че TikTok е опасност за сигурността, тъй като китайските управляващи имат достъп до персоналните данни на потребителите. Редица европейски институции също не разрешиха на чиновниците си да употребяват приложението. Шоу Цзъ Чу увери, че платформата не шпионира. " TikTok ни следи всички и китайската комунистическа партия употребява това като инструмент да манипулира Америка ".

" Платформата ви би трябвало да бъде неразрешена, знаем, че доста от вашите чиновници рапортуват непосредствено на Пекин, TikTok визира и нашите деца и може да ги сложи в риск, TikTok е огромна опасност за непознато въздействие в американския метод на живот ".

Това бяха част от обвиняванията на председателката на комисията. Роденият в Сингапур 40-годишен върховен управител на мрежата увери, че китайската компания-майка на TikTok - ByteDance не е под контрола на комунистическата партия, че трима от петчленния ръб са американци, че платформата не е налична в Китай и стачкува против обвиняването, че мрежата му шпионира американци. Централите ни са в Сингапур и Лос Анджелис, сподели в своя отбрана изпълнителният шеф Шоу Цзъ Чу.

 

" Имаме над 150 милиона американци, които обичат нашата платформа. Носим отговорност да ги пазиме и поемам ангажимент към тях. Първо - сигурността на тийейджърите е топ приоритет за нас. Второ - ще пазиме данните на американските консуматори от нежелателен непознат достъп. Трето - TikTok е място за свободно изложение и няма да бъде манипулиран от което и да е държавно управление. И четвърто - ще бъдем транспарантни и ще дадем достъп на трета самостоятелна страна за мониторинг ". TikTok към този момент е неразрешен в Канада, в европейските институции и ще бъде блокиран в английския парламент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР