Американското правосъдно министерство обяви днес, че е повдигнало обвинения срещу

...
Американското правосъдно министерство обяви днес, че е повдигнало обвинения срещу
Коментари Харесай

Обвиниха либийски експерт по експлозивите за трагедията над Локърби

Американското правосъдно министерство разгласи през днешния ден, че е повдигнало обвинявания против либийски специалист по експлозивите за над шотландското населено място през 1988 година, съобщи Асошиейтед прес. Съобщението за повдигнатите обвинявания беше направено на 32-ата годишнина от атентата и на последната конференция от мандата на напускащия след два дни правосъден министър Уилям Бар.
Преди съвсем 30 години Бар, който тогава беше и.д. правосъден министър, разгласи обвинявания против двама чиновници на либийското разузнаване, обещавайки, че следствието ще продължи. При взривяването на самолета починаха 259 индивида във въздуха и 11 на земята, напомня.
 Идентифицираха двама нови обвинени за атентата над Локърби Идентифицираха двама нови обвинени за атентата над Локърби
Шотландската прокуратура заяви, че са разпознати още двама либийски жители, обвинени за взривяването на самолета на американс...
С представянето на новите обвинявания правосъдното министерство ревизира случай, който задълбочи пропастта сред Съединени американски щати и Либия, разкри опасността от интернационалния тероризъм повече от 10 години преди атентатите на 11 септември 2001 година и докара до световни следствия и наказания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР