Американското правителство разглежда въпроса за облекчаване на правилата за оборудване

...
Американското правителство разглежда въпроса за облекчаване на правилата за оборудване
Коментари Харесай

Заради косата на Тръмп, в САЩ ще променят стандарти за ползване на вода в банята

Американското държавно управление преглежда въпроса за облекчение на разпоредбите за съоръжение на баните в резултат на недоволства от президента Доналд Тръмп, който постоянно недоволства против рестриктивните мерки, съобщи БГНЕС.
В сряда (12 август) Министерството на енергетиката на Съединени американски щати (DOE) съобщи, че предлага да се промени дефиницията на арматура на душовете, с цел да се позволи монтирането на разнообразни душ глави. Мерките за пестена на вода бяха въведени от различен републикански президент - Джордж Х. У. Буш. Правилата от 1992 година откриват оптималната приложимост на вода от 2,5 галона в минута за душове.
Съобщението идва, откакто Тръмп отново се оплака от неналичието на налягане в душовете.
" Душ-глави - взимате си душ, водата не потича ", сподели той през юли в Белия дом и разгласи анулация на регламентите.
" Искаш да си миеш ръцете, водата не потича. Така че какво правиш? Просто стоиш там по-дълго или си вземаш душ по-дълго? Защото косата ми - не знам за вас, само че би трябвало да бъде съвършена. Перфектна. Вземат си душ. Водата капе, капе. Хората измиват тоалетни 10 пъти, 15 пъти, а не един път. В последна сметка употребяват повече вода ", сподели Тръмп.
Андрю де Ласки, изпълнителен шеф на Appliance Standards Awareness Project, сподели, че проектът е част от " многократното погрешно недоволство на Тръмп, че тоалетните, крановете и други домашен тела са унищожени от федералните стандарти за успеваемост ".
" DOE предложи предписание за одобрение на нови душ глави, които изразходват големи количества вода и сила, което би нараснало сметките за комунални услуги и излъчванията на парникови газове ", сподели той в блог пост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР