Американското правителство е задържало севернокорейски товарен кораб, използван за превоз

...
Американското правителство е задържало севернокорейски товарен кораб, използван за превоз
Коментари Харесай

САЩ задържа голям севернокорейски кораб, превозващ въглища

Американското държавно управление е задържало севернокорейски товарен транспортен съд, употребен за транспорт на въглища в нарушаване на интернационалните наказания против Пхенян, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати заяви през днешния ден за задържането на кораба и 20-членния екипаж, което е било осъществено предишния месец от индонезийските управляващи.
Русия блокира в Организация на обединените нации наказания против съветски компании, препоръчани от Съединени американски щати поради Северна Корея Русия бе подкрепена от Китай, който е основният търговски сътрудник на КНДР
Според Вашингтон, заплащания за поддръжката и оборудването на кораба са били правени несъзнателно в американски долари през американски банки. Тези дейности са в нарушаване на глобите и са дали на американските управляващи формалното съображение за конфискацията.

Съобщението беше направено в миг на напрежение сред Съединени американски щати и КНДР, няколко часа, откакто Северна Корея изстреля ракети, евентуално с дребен обхват, за втори в границите на пет дни.
Тръмп ще е „ доста отчаян “, в случай че Северна Корея възвърне ракетния си полигон Северна Корея стартира демонтирането на изпитателния стенд за ракетни мотори в Соха предходната година
Изстрелването на ракетите може би е знак, че договарянията за нуклеарно разоръжаване със Съединени американски щати може да са в заплаха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР