Американското посолство в София заклейми поведението на лидера на "Възраждане"

...
Американското посолство в София заклейми поведението на лидера на "Възраждане"
Коментари Харесай

Американското посолство заклейми Костадин Костадинов: Отвратителна и изпълнена с омраза реторика

Американското посолство в София жигосах държанието на водача на "Възраждане " Костадин Костадинов,

От парламентарната естрада той "сбърка " името на вицепрезидента на САЩКамала Харис, наричайки я Камила Харис, до момента в който разясняваше визитата на премиера Кирил Петков във Вашингтон. А на забележката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев Костадинов отговори: "Бъркам ги животинските имена от време на време ".

В петък на това държание, без да показва поименно Костадинов или "Възраждане ", реагира прокуратурата. В декларация, оповестена във Facebook страницата й, прокуратурата разгласи, че има политици, които вършат провокации в интерес на непознати ползи. Тя се закани, че ще извърши отговорностите си, в случай че откри закононарушения. След това от прокуратурата са прецизирали пред вестник, че визират тъкмо Костадинов и изявите му в Народното събрание от сряда.

Американското посолство в този момент споделя обявата на прокуратурата с коментара, че "често е по-добре да пренебрегваме отвратителната и изпълнена с ненавист изразителност и да се съсредоточим върху по-благородни старания за доближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, би трябвало да изразим мнението си намерено ". Посолството цитира Жан Жак Русо, че "обидите са причини, употребявани от тези, които бъркат " и благодари "на българските жители и на прокуратурата, че опазиха главното човешко достолепие и показаха това, което е неправилно ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР