Американското посолство в Париж издаде предупреждение за сигурност за граждани

...
Американското посолство в Париж издаде предупреждение за сигурност за граждани
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Париж издаде предупреждение за сигурност за американци във Франция след терористичната атака в Москва

Американското посолство в Париж издаде предизвестие за сигурност за жители на Съединени американски щати във Франция след терористичната офанзива в Москва предходната седмица.

Това значи, че посетителите във Франция могат да чакат да видят нараснала сигурност в публични зони, в това число публичен превоз, места за поклонение, туристически обекти, учебни заведения, спортни обекти и други огромни търговски центрове.

Един от хипотетичните причинители на терористичната офанзива предходната седмица в Москва на фона на посолството на Съединени американски щати в Париж и музикалната зала Crocus City Hall в Москва. (Getty Images)

Посолството на Съединени американски щати предизвести, че терористите може да се насочат към туристически места „ с малко или никакво предизвестие “.

„ Посетителите на задръстени и известни туристически региони би трябвало да бъдат изключително деликатни към заобикалящата ги среда “, споделиха от посолството, призовавайки обществеността да рапортува за подозрителна активност на правоприлагащите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР