Американското посолство сподели позиция на прокуратурата срещу изявление на лидера

...
Американското посолство сподели позиция на прокуратурата срещу изявление на лидера
Коментари Харесай

Американското посолство сподели позиция на прокуратурата срещу изявление на Костадин Костадинов

Американското посолство показа позиция на прокуратурата против изказване на водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Често е по-добре да пренебрегваме отвратителната и изпълнена с ненавист изразителност и да се съсредоточим върху по-благородни старания за доближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, би трябвало да изразим мнението си намерено.
Както е споделил философът Жан Жак Русо: „ Обидите са причини, употребявани от тези, които бъркат “. Благодарим на българските жители и на прокуратурата, че опазиха главното човешко достолепие и показаха това, което е неправилно ". Това написаха на формалната си страница във фейсбук от американското посолство, споделяйки позиция на прокуратурата против изказване на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов от парламентарната естрада.

Припомняме, че по-рано тази седмица Костадинов назова вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис " Камила ", при което последва увещание от страна на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев, че е изговорил неверно името ѝ. Костадинов отвърна: " Бъркам ги животинските имена от време на време ".
https://www.facebook.com/USEmbassySofia/posts/365464308950216
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР