Американското посолство е публикувало предупреждение за сериозна опасност при провеждането

...
Американското посолство е публикувало предупреждение за сериозна опасност при провеждането
Коментари Харесай

Посолството на САЩ: Протестите ще продължата ”поне до 16 юли”. Избягвайте районите на демонстрации

Американското посолство е разгласило предизвестие за сериозна заплаха при провеждането на митингите в София, адресирано до жителите на Съединени американски щати. В известието се споделя, че митингите ще продължат ”най-малко до 16 юли 2020 година ” и най-малко дотогава всички би трябвало да са с извънредно нараснало внимание, какво се изисква при рискове от терористични актове и естествени бедствия.
Вижте цялото известие:

" В момента разнообразни политически групии стачкуват и противодействат на митинга към Министерския съвет. Очаква се повтарящите се митинги и контрапротести в региона да продължат минимум до 16 юли 2020 година

На жителите на Съединени американски щати се предлага да заобикалят регионите, наранени от продължаващата протестна активност към Министерския съвет в събота, 11 юли 2020 година, които евентуално ще продължат минимум до 23 часа. За митингите на 11 юли се чака голям брой участници, които да включат групи за противопоставяне на митингите и има възможност от принуждение. Протестиращите групи също могат да се опитат да потеглят към Орлов мост и Съдебната палата.

Затварянето на пътища и забележителното полицейско наличие към Министерския съвет ще доведат до по-големи от естествените закъснения на придвижването в центъра на София до най-малко 16 юли 2020 година

Моля, обърнете внимание, че затварянето на пътища и местата за митинги могат да се трансформират.

Действия за предприемане:

Избягвайте регионите на демонстрации.
Бъдете деликатни, в случай че ненадейно се намерите наоколо до огромни събирания или митинги.
Бъдете наясно с хората, които ви заобикалят.
Следете локалните медии за настояща информация.
Избягвайте да притегляте внимание.

Запишете се в програмата за регистрация на Smart Traveler (STEP), с цел да получавате известия за сигурност и с цел да улесните намирането ви при незабавни случаи. Отделът употребява тези известия за сигурност, с цел да съобщи информация за терористични закани, произшествия, планувани демонстрации, естествени бедствия и други "

Посочени са и координати за връзка при нужда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР