Американското министерство на земеделието (USDA) обяви днес, че възнамерява да

...
Американското министерство на земеделието (USDA) обяви днес, че възнамерява да
Коментари Харесай

БГ компания с лиценз в САЩ за ваксина срещу африканска чума по свинете

Американското министерство на земеделието (USDA) разгласи през днешния ден, че има намерение да даде на българската компания „ Хювефарма “ изключителна лицензия за пробна ваксина против африканска чума по свинете, написа SeenNews.

Предварителната изключителна лицензия ще бъде утвърдена, в случай че в период от 30 дни от датата на оповестеното уведомление Службата за проучвания в селското стопанство не получи писмени доказателства и причини, че даването на лиценза не би било в сходство с условията на актовете USC 209 и 37 CFR 404.7, се споделя в изказване на министерството.

Крайната дата за показване на мненията е 22 май.

„ Хювефарма “ е световна фармацевтична компания с дълготраен опит и обичаи в създаването, производството и продажбите на артикули за ветеринарната и хуманната медицина. Компанията, която е дъщерна на основаната в Пещера „ Биовет “, има представителства и дъщерни сдружения в България, Белгия, Полша, Китай, Тайван, Тайланд, Съединени американски щати, Русия, Индия, Бразилия и Турция, осведоми economic.bg.

През предходната година компанията продължи експанзията си в Съединени американски щати. „ Хювефарма “ закупи американския водач в биологичните нововъведения при медикаментите за животни AgriLabs с задачата да разшири наличието си на американския пазар и да форсира комерсиализирането на своите биологични решения при здравето на животните. Също по този начин българската компания откри новите лаборатории в завода на компанията в Сейнт Луис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР