Американското министерство на отбраната трябва да се подготви да работи

...
Американското министерство на отбраната трябва да се подготви да работи
Коментари Харесай

Пентагонът се готви за нова и продължителна вълна от коронавирус

Американското министерство на защитата би трябвало да се приготви да работи в „ световно устойчива “ нова коронавирусна среда (COVID-19) без ефикасна ваксина „ най-малко до лятото на 2021 година “, гласи план на меморандум на Пентагона, получен от Task & Purpose.

„ Предстои ни дълъг път, с действителната опция за обновяване на COVID-19 “, се споделя в плана за документ, квалифициран за министъра на защитата Марк Еспър, само че към момента без неговия автограф.

„ Ето за какво в този момент би трябвало да насочим вниманието си към възобновяването на сериозните задачи, повишението на равнищата на интензивност и осъществяването на нужните подготовки, в случай че по-късно тази година се случи доста обновяване на COVID-19 “, написа още в документа.

Говорител на Пентагона съобщи, че документът е стар, само че отхвърли да даде повече детайлности.

Докладната бележка е готова от Кенет Рапуано, помощник-министър на защитата по въпросите на защитата на страната и световната сигурност и има за цел да актуализира предходни инструкции, издадени от Еспър на 1 април 2020 година Не е ясно дали Еспър е видял плана.

Документът не е публично оповестен и може да бъде променян, до момента в който циркулира сред военните служби при започване на май за противоположна връзка, съобщи чиновник на защитата при изискване за анонимност.

„ Всички индикации допускат, че ще работим в световно устойчива среда на COVID-19 през идващите месеци “, се споделя в отчета. „ Това евентуално ще продължи, до момента в който не се стигне до широкомащабен имунитет, посредством имунизация и някакъв имунитет след възобновяване от вируса. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР