Американското Министерство на отбраната обяви, че запазва решението си да

...
Американското Министерство на отбраната обяви, че запазва решението си да
Коментари Харесай

Microsoft подписа мегасделка с Пентагона

Американското Министерство на защитата разгласи, че резервира решението си да повери на компаниятамегаконтракт за рационализация и промяна на цялата осведомителна система на въоръжените сили.
Тя ще би трябвало да работи въз основата на изкуствен интелект, предадоха международните организации, представени от btv.
 Amazon се готви да иде на съд поради Пентагона Amazon се готви да иде на съд поради Пентагона
Интернет колосът Amazon съобщи желанието си да апелира решението на Министерството на защитата на Съединени американски щати да подписа с Microsoft контракт...
Договорът е на стойност 10 милиарда $ и ще работи идващите 10 години.
Решението бе взето макар обвиняванията във фаворизиране от страна на президента Доналд Тръмп и намесата на правораздаването.
Пентагонът е завършил с цялостната си преоценка на търговете за мегапоръчката и е открил, че офертата на Microsoft продължава да си остава най-хубавият вид за държавното управление, се споделя в публично изказване.
Компанията, която се бореше също за контракта, упрекна Тръмп, че е направлявал избора на Пентагона, тъй като мразел създателя на компанията Джеф Безос.
 Нови умни разработки на Пентагона Нови " умни " разработки на Пентагона
Пентагонът с нови " умни " разработки. Специалисти работят върху основаването на „ умни ” бинтове, растящи хеликоптерни площадки...
През февруари арбитър одобри настояването на Amazon да постанови краткотрайно прекратяване на даването на контракта.
Последва преоценка на офертите и по този начин се стигна до решението на Пентагона да резервира възлагането на поръчката на Microsoft на Бил Гейтс.
Според Amazon Пентагонът не е преразгледал нищо. Компанията напомня, че е предложила по-изгодна оферта, в която цената е била с няколко десетки милиона $ по-ниска от всички останали предложения
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР