Американското крило Конрад де ла Фуенте ще играе в гръцкия

...
Американското крило Конрад де ла Фуенте ще играе в гръцкия
Коментари Харесай

Де Ла Фуенте ще играе под наем в гръцкия Олимпиакос

Американското крило Конрад де ла Фуенте ще играе в гръцкия първенец Олимпиакос (Пирея) в идната една година чартърен от Олимпик (Марсилия), оповестиха през днешния ден от френския отбор.

21-годишният флангови футболист мъчно се приспособява към френското състезание, по този начин и по този начин нямаше доста мачове, а в края на април получи и травма в коляното. В последна сметка той изигра 23 мача, в които вкара 1 гол и подаде за други три.

Самият футболист е изявил предпочитание да се реалокира в Гърция, защото се надява да получи повече игрова процедура и да се пребори за място в националния тим на Съединени американски щати на Световното състезание, което започва на 20-и ноември.

Де ла Фуенте, който е роден в Маями (Флорида), направи дебют в националния тим на страната през ноември 2020-а година в другарската среща с Уелс. Също по този начин е играл за Съединени американски щати и на Младежкото Световно състезание.

Барселона го притегли от своята американска академия в Маями, само че там той не съумя да се наложи и се реалокира в Марсилия с контракт за четири години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР