Американското филмово студио Universal Pictures представи трейлър на предстоящия си

...
Американското филмово студио Universal Pictures представи трейлър на предстоящия си
Коментари Харесай

И Котките с филмов римейк

Американското кино студио Universal Pictures показа филмов откъс на идния си римейк на световноизвестния мюзикъл " Котките ".

Продукцията е дълго чакана измежду почитателите на истинския мюзикъл. Тя е с присъединяване Тейлър Суифт, Дженифър Хъдсън, сър Иън Маккелън, Джуди Денч, Идрис Елба, Ребъл Уилсън, Джеймс Кордън, Дженифър Хъдсън и Джейсън Деруло. 

Всички те са облечени във впечатляващи костюми на котки, само че въпреки всичко можем да ги разпознаем по лице, до момента в който слушаме фамозните песни от мюзикъла. 

" Котките " е история за група котки, The Jellicles, изправени пред редица значими решения в една изключителна нощ. 

Новият римейк е основан под управлението на Том Хупър, който е притежател на премия " Оскар " за режисурата на " Речта на краля ". 

През април 2019 година стана ясно, че актьорите в римейка ще бъдат с размерите на същински котки на фона на останалите обекти от ситуацията. 

Орогиналният мюзикъл " Котките " дебютира на Уест Енд в Лондон през 1981 година, композиран от Андрю Лойд Уебър и основан на фантастичните поеми на Томас Елиът " Популярна книга за котките от остарелия опосум "  (Old Possum’s Book of Practical Cats), отбелязва Индипендънт.

Ето и филмовия откъс!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР