Американско посолство в Израел ще бъде открито в Ерусалим до

...
Американско посолство в Израел ще бъде открито в Ерусалим до
Коментари Харесай

​Американското посолство в Израел ще бъде открито в Ерусалим do 2019 г.

Американско посолство в Израел ще бъде намерено в Ерусалим до края на на идната година, разгласи американският вицепрезидент Майк Пенс. Той е на двудневно посещаване в еврейската страна. Срещи с палестински представители няма да има.


Още при идването си в Израел, американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи, че за него е чест да бъде посрещнат в израелската столица Ерусалим, речта му в Кнесета обаче беше прекратена още първоначално.

Депутатите от Обединената арабска листа бойкотираха наличието на американския посетител и трябваше да изоставен, до момента в който останалите приветстваха.

Майк Пенс, вицепрезидент на Съединени американски щати: Заставам с надълбоко примирение пред тази витална народна власт.

Не единствено това изказване на Пенс провокира ръкопляскания.

Майк Пенс, вицепрезидент на Съединени американски щати: Нашата администрация ще придвижи плановите за разкриване на американско посолство в Ерусалим и то ще бъде намерено преди края на идната година.

Израелският министър председател съобщи задачата си.

Бенямин Нетаняху, министър председател на Израел: Стремим се дружно да реализираме същински, жизнерадостен мир с нашите съседи, в това число палестинците.

Двудневното посещаване на Пенс беше планувано за декември, само че поради напрежението към изказването на Тръмп за Ерусалим беше отсрочено.

Вицепрезиденът предстоящо удостовери позицията на Вашингтон за светия град. Съединените щати приканват интензивно палестинските ръководители да се върнат на масата за договаряния,каза още американският вицепрезидент.

Срещи с палестински представители обаче няма да има поради замразените контакти след оспорването изказване на Доналд Тръмп. Франс прес цитира палестински представител, съгласно който, речта на Пенс в израелския парламент е " подарък за екстремистите ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР