Американският военен експерт Крис Озбърн в статия за списание Нешънъл

...
Американският военен експерт Крис Озбърн в статия за списание Нешънъл
Коментари Харесай

„Нешънъл интерест“ оценява шансовете на Русия и САЩ при сухопътна война

Американският боен специалист Крис Озбърн в публикация за списание „ Нешънъл интерест “ прави оценка възможностите на при положение на сухопътна война с.
Авторът на обявата означи, че съветските въоръжени сили разполагат с 12 000 танка, което е два пъти повече от тези на Съединени американски щати.
 Хомосексуалист ще командва сухопътни войски на Съединени американски щати Хомосексуалист ще командва сухопътни войски на Съединени американски щати
За първи път отпред на един от родовете войски на Съединени американски щати бе назначен човек, който намерено декларира, че е гей. Сенатът на Съединени американски щати утвърди кандид...
„ Тези данни повдигат забавен въпрос за нас по отношение на вероятностите за продължителна сухопътна война “, написа Озборн.
Специалистът разясни, че прогнозирането на евентуалния резултат от конфликт се усложнява от неналичието на данни по отношение на техническата рационализация на танкове Т-72В.
Експертът също акцентира, че Русия е сухопътна мощ, а Съединените щати имат " голяма военноморска и въздушна мощ ". В тази връзка американците ще могат да победят Русия на сушата, в случай че завоюват преимущество в небето, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР