Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви, че след като по-голямата част

...
Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви, че след като по-голямата част
Коментари Харесай

САЩ искат от своите съюзници да изпратят войски в Сирия

Американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи, че откакто по-голямата част от американските войски се изтеглят от Сирия, Вашингтон би желал съдружниците му от Европейския съюз да разширят мащабите на военното си наличие в Сирия, написа Pan.bg.

``
реклама

Това съобщи Пенс по време на конференцията за сигурност в Мюнхен.

По неговите думи, след изтеглянето на войските на Съединени американски щати от Сирия, е значимо да не се допусне увеличаване на терористичната формация " Ислямската страна ". Във връзка с това от Вашингтон считат, че съдружниците на Съединени американски щати би трябвало да поемат " по-голяма отговорност.

" Искаме да върнем нашите бойци вкъщи. Призоваваме другите страни да се включат и да обезпечат нужните запаси, поддръжка и личен състав, с цел да бъде реализирана сигурност в района и да предотвратят укрепването на " ислямската страна " или всяка друга екстремистка организация ", сподели Пенс.

Както заяви по-рано The Diplomat, стана известно, че американското Министерство на защитата създава проект за основаване на буферна зона в североизточната част на Сирия в региони, където живеят сирийските кюрди. Според проектите на Пентагона в тази буферна зона би трябвало да има към 1500 бойци, от които единствено 200 от американската войска. Останалите сили би трябвало да бъдат обезпечени от съдружниците на Съединени американски щати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР