Американският университет в България ще предоставя от тази година три

...
Американският университет в България ще предоставя от тази година три
Коментари Харесай

Американският университет с три нови стипендии за MBA програмата си

Американският университет в България ще дава от тази година три типа частични стипендии за образование в Executive MBA програмата си в София.

Първата стипендиантска стратегия цели да насърчи присъединяване на представители от неправителствения бранш. Кандидатите би трябвало да дават отговор на критериите за банкет в Executive MBA и да вземат участие интензивно в действия на неправителствения бранш в България. Стипендията „ Rising Star “ пък ще се отпуска на експерт, който от началото на кариерата си е показал незабравим капацитет за развиване. Третият тип стипендии са за студенти от Албания, Косово, Македония, Сърбия и Румъния. С преимущество са живеещи в тези страни, само че се одобряват и молби от претенденти от други националности, които живеят в България.

Кандидатстването за ранен банкет, което обезпечава по-голяма опция за стипендия за академичната 2020 година, е до 30 юни 2019 година

Магистърската стратегия за управнически фрагменти на АУБ е акредитирана в Съединени американски щати и в България. Обучението се организира в София, в Центъра за обучение и просвета „ Илиев ” на АУБ в Студентски град. Там се предлага и друга магистърска стратегия за управителни фрагменти – „ Финанси, банково дело и ръководство на недвижими парцели “. Тя е взаимен план на АУБ и SDA Bocconi, Милано.

Executive MBA програмата на Американския университет в България приготвя експерти от 15 години. Тя е новаторска, с фокус върху най-новите бизнес модели и положителни практики. Програмата е построена върху интерактивен и динамичен образователен развой и работа по действителни проблеми.

Американският университет в България е учреден през 1991 година със съдействието на държавните управления на Република България и Съединени американски щати, АУБ предлага американско обучение, упълномощен е в Съединени американски щати от New England Commission of Higher Education (NECHE), а в Европа - от българската Национална организация за оценяване и акредитация. Завършилите получават двойна тапия – за Съединени американски щати и Европа. Университетът предлага 12 бакалавърски стратегии. В АУБ учат 1000 студенти от над 40 страни, а преподавателският състав надвишава 70 души от над 20 страни. АУБ разполага с най-хубавата университетска база в района: удобни общежития, студентския център „ Америка за България “ и най-голямата англоезична библиотека в Югоизточна Европа. Така студентите живеят и учат в кампус, отговарящ на най-високите международни стандарти. АУБ са приключили към 5000 души. 99,8% от тях са почнали работа или са траяли образованието си в магистърски или докторски стратегии месеци след дипломирането си. АУБ заема водещи позиции в рейтинговата система на Министерство на образованието за осма поредна година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР