Американският университет в България предлага напълно безплатни курсове по английски

...
Американският университет в България предлага напълно безплатни курсове по английски
Коментари Харесай

Безплатни курсове по английски за журналисти от Американския университет

Американският университет в България предлага изцяло безвъзмездни курсове по британски език за настоящи публицисти от всички медии и студенти по публицистика от 3-и и 4-и курс. Обучението стартира през месец ноември 2018 година в София. Курсът се организира за повторно у нас.

" Целта на плана е да дадем опция на публицистите да задълбочат познанията си по британски, до момента в който разискват съществени за професионалното им развиване въпроси като публицистиката на 21 век, етичен кодекс, публицистика на локално и световно равнище и други ", изясни в изявление за Радио Благоевград Ася Александрова - шеф на Центъра за подготовка по британски език.

Програмата е разграничена на два модула, като първият планува профилирано езиково образование, което да надгради и задейства познанията по британски на представителите на медиите, а вторият се концентрира върху полемики по значими за журналистическата специалност тематики. Програмата се организира на британски език, изисква се равнище на притежаване на езикa B1/B2.

Необходимите документи за кандидатстване са: професионално резюме; къс параграф на британски език за това по какъв метод присъединяване в програмата ще помогне за развиването на свободната публицистика в България; документ за равнището на притежаване на британски език. Крайният период за кандидатстване е 2 ноември.

Повече информация за кандидатстването за образованието има на страницата на Американския университет в Благоевград.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР