Американският уфолог Ник Редфърн заснема известните черни хеликоптери над дома

...
Американският уфолог Ник Редфърн заснема известните черни хеликоптери над дома
Коментари Харесай

Уфологът Ник Редфърн заснема черни хеликоптери над дома си

Американският уфолог Ник Редфърн снима известните черни хеликоптери над дома си …Понякога, самите уфолозите стават част от паранормална активност. Някои от тях оповестяват, че в дома им се е появил полтъргайст, виждали са НЛО и други странни неща, които се случват, откакто самите те са почнали да се занимават с паранормалното и уфология (HiddenTruth.site). Възможно е сходни феномени да са им се случвали и по-рано, само че те просто не са им обръщали внимание, смятайки ги за нещо всекидневно. Или, не са забелязвали нещо необичайно в тях.

 Ник Редфърн
Ник Редфърн По един или различен метод, нещо сходно се случва с американския уфолог Ник Редфърн (Nick Redfern), който с изключение на всичко друго, написа публикации за уеб страницата Mysterious Universe. През март 2018 година, съгласно него, той персонално е видял мистериозните фантоми „ черни хеликоптери “, които най-често се появяват там, където летят НЛО.

 a1 1 - Уфологът Ник Редфърн снима черни хеликоптери над дома си
Смята се, че тези хеликоптери принадлежат на секретна разследваща организация на Съединени американски щати, която „ почиства “ местата след кацане на НЛО, от доказателства за тяхното наличие и/или съпровожда извънземни кораби при полетите им над Земята.Ник Редфърн споделя:
“Същия ден работех върху публикация за уеб страницата, когато чух през прозореца звук от витла на хеликоптер. На пръв взор не беше нещо извънредно. Тук, в Далас (Dallas), Тексас, хеликоптери летят постоянно. Главно, когато полицията преследва апаш на коли или при случай на пътя.Обаче, след няколко минути разбрах, че шумът от хеликоптера остава толкоз мощен, колкото първоначално. Той не отлетя, а в един миг зави тъкмо над къщата ми. Освен това, шумът беше много мощен, т.е. този хеликоптер летеше доста, доста ниско.Любопитството ме завладя … Оставих работата си и излязох на открито. Когато отворих вратата на къщата видях … На първо място, не един хеликоптер, а два. Просто бяха доста близо един до различен. В същото време, те не се движеха в кръг над къщите, а безусловно висяха тъкмо над постройката, където пребивавам, и то на съвсем рискова височина.Четете още: Кой употребява черните хеликоптери, които са следени да ескортират НЛО? (видео)Веднага видях, че тези хеликоптери нямат никакви идентификационни маркировки и бяха изцяло черни.Повече от половин век, черните хеликоптери са основна част от уфологията. Подозира се също, че са свтрзани с отвличания дружно с НЛО, нанасяне на мистериозни смъртни рани на животни, по този начин нареченото осакатяване на добитък и даже, че в действителност не са хеликоптери, а единствено образна черупка, прикриваща извънземни кораби.В моя случай, бях сигурен, че това са същински машини, направени от метал и болтове. И защото ми се сториха доста странни и нямаха маркировка, взех решение да направя няколко техни фотоси.

 Снимка на Ник Редфърн
Снимка на Ник Редфърн

 Снимка на Ник Редфърн
Снимка на Ник Редфърн Много мъчно е разумно да се изясни, съществуването на това място едновременно на два черни хеликоптера без маркировки. Не се чуха и полицейски сирени, т. е. нямало е произшествия по пътищата. На пръв взор изглеждаше, че те просто кръжат тъкмо над избрана къща, само че без никаква цел.След като направих фотосите, взех решение да им дам някакъв сигнал и им демонстрирах два междинни пръста едновременно. И … след към 20 минути двамата излетяха отсам някъде на юг.По-късно, мой другар, който работи във военната база „ Форд Худ “, съумя да разпознава марката хеликоптери от фотографията, като сподели, че това е тъкмо „ Робинсън R44 “ (Robinson R44). Когато започнах да се интересувам за тези хеликоптери, се оказа, че вертолетите от тази марка са в употреба от 1992 година

 Обикновен хеликоптер „ Робинсън R44 “, с маркировка и без специфична оптика
Обикновен хеликоптер „ Робинсън R44 “, с маркировка и без специфична оптика Те постоянно са били продавани на други страни, в това число Боливия, Мексико и даже Русия. Използват се както в армията, по този начин и в работата на полицията.Освен това, навръх тези хеликоптери аз и приятеля ми видяхме “брадавица ” на “носа ”, което съгласно него е особено оптично и термично устройство. Като цяло, това беше още един доста чудноват ден. “Защо тези черни хеликоптери са летели тъкмо в този регион и какво са търсели над къщата на уфолога, Редфърн по този начин и не е разкрил. По време на наблюдението на хеликоптерите, уфологът не е забелязал необикновени феномени, като НЛО, странни създания и така нататък
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР