Американският телевизионен канал CNN се оплака, че в новогодишната нощ,

...
Американският телевизионен канал CNN се оплака, че в новогодишната нощ,
Коментари Харесай

Проливен дъжд по Нова година, но полицията взе чадърите на водещите на CNN

Американският ефирен канал CNN се оплака, че в новогодишната нощ, макар проливния дъжд, полицията е забранила на водещите им да са с чадър на " Таймс Скуеър ". Именно там, по традиция, се чества Нова година и американските малките екрани излъчват празненствата
Анди Коуен и Андерсън Купър предаваха онлайн посрещането на 2019-та година, само че по средата на включването им Коен разгласи, че уредниците на събитието са заплашили да лишават акредитациите на CNN, в случай че двамата не махнат чадърите си, написа БГНЕС.
След дълга препирня, Коуен най-сетне се съгласил да застане под дъжда, само че попита: " Този чадър такава заплаха ли е? И какво вършат уредниците, с изключение на да се подиграват с моето посрещане на Нова година? Да, добре! ". След това той продължи: " Наистина се надявам уредниците да са въодушевени от обстоятелството, че аз съм изцяло влажен! Унищожих това палто. Наистина наподобява като смешка. Защо ги интересува чадъра ми? Бях толкоз благополучен преди този момент! "

Happy New Year NYC!
RT @CNN: Happy New Year! Revelers in Times Square in New York City ring in 2019 https://t.co/C23EjLF9Pq pic.twitter.com/YteiAaWptY
— Seekroid (@seekroid) 1 януари 2019 година
Чадърите по принцип са неразрешени на събитието, което се организира при изключителни ограничения за сигурност и засилено полицейско наличие. Проливният дъжд и мощния вятър попречиха на проектите на полицията да употребява дронове, с цел да следи множеството на " Таймс Скуеър ".
Тази година уредниците бяха избрали за съществена тематика на празненството по случай посрещането на 2019-та година свободата на словото, поради убийството на саудитския публицист Джамал Хашоги, стрелбата в редакцията на вестник Capital Gazette и ареста на публицисти от организация Reuters в Мианмар.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР