Американският технологичен гигант Microsoft ще отвори първия си магазин в

...
Американският технологичен гигант Microsoft ще отвори първия си магазин в
Коментари Харесай

Microsoft отваря първия си магазин в Европа след месец

Американският софтуерен колос Microsoft ще отвори първия си магазин в Европа по-късно повече от месец. Въпреки затруднената политическа обстановка с Брекзит и опасенията на доста търговци за бизнеса, компанията на Бил Гейтс е избрала Англия, с цел да отвори първия си магазин на континента.

Той ще се намира в Лондон в централната част - Oxford, на кръстовището сред улиците Regent Street и Oxford Street, на които са ситуирани и други обекти на огромни компании. Mагазинът на Microsoft ще отвори порти на 11-и юли и ще заема повърхност от над 2000 квадратни метра на 3 етажа, написа The Verge.

Обектът на Microsoft ще се намира единствено през няколко магазина от този на главния си съперник Apple, който е на Regent Street.

Компанията възнамерява огромният план да включва огромни видеостени, спектакъл, уоркшопи, пространства за образования и информативен отдел за всевъзможни софтуерни въпроси. Магазинът ще разполага и с шоурум, където ще бъдат изложени всички хардуерни артикули на компанията. Това включва даже Xbox конзолите и устройства на други производители на лични компютри.

Посетителите ще могат да пробват разнообразни артикули на Microsoft като очилата HoloLens и слушалките Mixed Reality със смесена действителност.

Докато новият магазин е първият в Европа за компанията на Гейтс, тя към този момент отвори два водещи обекта - в Сидни и в Ню Йорк.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР