Американският технологичен гигант Meta, който се казваше Facebook, съобщи, че

...
Американският технологичен гигант Meta, който се казваше Facebook, съобщи, че
Коментари Харесай

Meta връща американските си служители в офисите от януари

Американският софтуерен колос Meta, който се споделяше Фейсбук, заяви, че ще отвори напълно офисите си в Съединени американски щати на 31 януари 2022 година, позволявайки на чиновниците си да се върнат по-работните си места, съобщи Си Ен Би Си.

В същото време обаче компанията ще предложи работна стратегия, която ще разреши на чиновниците да отсрочат връщането си в офиса с още три до пет месеца.

През август от Meta обявиха, че са отсрочили завръщането в офисите до януари 2022 година поради опасенията, свързани с COVID-19.

Вицепрезидентът на Meta по човешки запаси Джанел Гейл съобщи, че чака някои чиновници да не се върнат незабавно на работа.

„ За тези, които желаят да се върнат през януари, чакаме с неспокойствие да осигурим прелестно преживяване в офиса, което продължава да дава приоритет на здравето и сигурността “, разяснява тя.

„ Също по този начин одобряваме, че някои чиновници не са напълно подготвени да се върнат в офисите. Затова продължаваме да предлагаме разнообразни разновидности за работа, тъй че те да могат да създадат осведомен избор къде желаят да работят “, добави Гейл.

От компанията разясняват, че някои чиновници ще могат да аплайват за работа напълно от разстояние, в случай че позицията им го разрешава.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР