Американският талант от български произход - Индиана Василев, може да

...
Американският талант от български произход - Индиана Василев, може да
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев праща повиквателна на Индиана Василев

Американският гений от български генезис - Индиана Василев, може да бъде извикан в националния тим от Георги Дерменджиев. Селекционерът на “Лъвовете” следи необятен кръг от футболисти, първо за контролата с Беларус на 26 февруари, а по-късно и за решителния дуел с Унгария на 26 март.

В момента националният селекционер има група от към 30 играчи, които гледа под лупа. Специалистът ще я пресее до 23 индивида, колкото са му нужни за мачовете на истината. Важно е да се означи, че за контролата с Беларус той няма да може да употребява играчите на Лудогорец, които по същото време ще са в Милано и ще се готвят за реванша с Интер от 1/16-финала от Лига Европа.

Индиана Василев към този момент има 3 мача за Астън Вила - 2 в Премиър лийг и 1 за Купата на Англия. Той е халф, който е роден през 2001 година. Евентуален проблем за неговата повиквателна може да бъде фактът, че Василев е младежки национал на Съединени американски щати - страната, в която е роден и не се знае дали ФИФА ще му разреши за толкоз малко време да стартира да играе за различен народен отбор. За да стане това, с изключение на съгласито на самия футболист, би трябвало да има и зелена светлина от футболната централа.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР