Американският супермодел, актриса и певица с ямайски корени Грейс Джоунс

...
Американският супермодел, актриса и певица с ямайски корени Грейс Джоунс
Коментари Харесай

Грейс Джоунс се оттегля от снимките на новия Бонд заради оскъдни реплики

Американският супермодел, актриса и певица с ямайски корени Грейс Джоунс се е отказала от епизодичната си роля в новия филм от поредицата за Джеймс Бонд, оповестява " Ройтерс ".

Според няколко английски издания като " Индипендънт " и " Метро " 71-годишната актриса пристигнала на фотосите на новия 25-и подред филм, само че доста скоро по-късно си тръгнала, разочарована от размера на ролята и оскъдния брой реплики.

Джоунс трябваше да се появи в лентата с присъединяване на Даниел Крейг, която към момента няма публично заглавие, 34 години след предходното си присъединяване в поредицата дружно с Роджър Мур в облика на Агент 007 в " Изглед към Долината на гибелта " през 1985 година.

Снимачният развой на новия Бонд има известна поредност от злополучия. Първо режисьорът Дани Бойл се отхвърли от плана, малко откакто бе оповестил, че ще бъде част от него и бе сменен от Кари Фукунага.

В началото на юни член от екипа пострада по време на фотосите на следена детонация. През май на снимачната площадка лека контузия на глезена получи и Даниел Крейг, който прекъсна работата си в Ямайка, с цел да се подложи на лека интервенция.

Сред новите попълнения в лената ще бъде тазгодишният притежател на " Оскар " за основна мъжка роля Рами Малек, който ще е в ролята на злодея. На екрана като Ем и Кю още веднъж ще се завърнат Ралф Файнс и Бен Уишоу. В познатите дамски облици ще са и Наоми Харис като Мънипени и Леа Сейду, която още веднъж ще е Маделин Суан от " Спектър " от 2015 година

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР