Американският щат Ню Йорк въвежда по-строги правила относно това как

...
Американският щат Ню Йорк въвежда по-строги правила относно това как
Коментари Харесай

Ню Йорк с по-строги правила за рекламата на интернет скорости

Американският щат Ню Йорк вкарва по-строги правила по отношение на това по какъв начин доставчиците популяризират обезпечавания от тях интернет достъп и действителните скорости, които потребителите получават.
Сега всяко изказване би трябвало да бъде потвърдено с постоянен тест за скорост. Освен това, доставчикът би трябвало ясно да разгласи, че скоростта по кабел е друга от тази по WiFi. Всяка компания би трябвало да показва, че има задоволителен мрежов потенциал, че да посрещне потребностите на всичките си клиенти. Същото се отнася и за раздаваното от тях съоръжение на крайните консуматори – всички рутери и модеми, в това число аварийни и безвъзмездни, би трябвало да могат да реализират рекламираните скорости.

Интернет доставчиците би трябвало да заделят солидни суми за възстановяване на инфраструктурата си и за отплата на консуматори, които не са получили действителните резултати, за които заплащат.

Новите правила са част от по-строгите регулации на огромните снабдители. Това, че можете да стриймвате Netflix, не значи, че получавате цялата скорост, за която си плащате. Не е загадка, че доставчиците обичат да преувеличават скоростите , до момента в който раздават морално остаряло съоръжение на клиентите си. Поради това, новите условия могат да подобрят интернет достъпа на милиони клиенти в целия щат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР