Американският щат Минесота подаде жалба за нарушаване на човешките права

...
Американският щат Минесота подаде жалба за нарушаване на човешките права
Коментари Харесай

Минесота подаде жалба за нарушаване на човешките права срещу полицията в Минеаполис

Американският щат Минесота подаде тъжба за нарушение на човешките права против полицията в град Минеаполис във връзка със гибелта на Джордж Флойд.

Служителите на реда в Минеаполис от десетилетия са упреквани в свирепост и дискриминация към тъмнокожите и други малцинства, предава Асошиейтед прес.
Ваксина против COVID-19 ще има още тази година, предвиждат от американската войска Военните се готвят да стартират проби върху хора до края на лятото
А Националната асоциация на правосъдните медици в Съединените щати се съгласи с резултатите от формалната експертиза за гибелта Флойд, който умря, откакто бе арестуван от служители на реда на 25 май.

Според аутопсията мъжът е умрял от прекъсване на сърцето и на дишането вследствие на употребявани от полицията способи при ареста.
Ще разсъни ли Тръмп от дълго време забравени смъртоносни заболявания с гнева си Решението на американския президент да обърне тил на СЗО поради Китай и COVID-19 няма да е без последици
Размириците в обособените градове и щати, които продължиха повече от седмица, последователно утихват след намесата на Националната армия по предписание на президента Доналд Тръмп.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР