Американският сериал Семейство“, в който Нина Добрев играе главната роля

...
Американският сериал Семейство“, в който Нина Добрев играе главната роля
Коментари Харесай

Нина Добрев се срина, актрисата изживява страшен кошмар

Американският сериал „ Семейство “, в който Нина Добрев играе основната роля сега, най-вероятно ще бъде свален от ефир, научи HotArena.

В Америка се излъчват последните епизоди от първия сезон, а от телевизия Си Би Ес към момента мълчат дали ще има продължение на комедийната продукция. Причината е, че „ Семейство “ не реализира добър рейтинг и надалеч не съумява да пожъне триумфа на „ Дневниците на вампира “, с който Нина стана известна.

Притеснена, че може да бъде свалена от ефир, звездата с български корени насочи зов към почитателите си да пишат в обществените мрежи хаштаг с надпис: „ Подновете „ Семейство “. По този метод малкия екран би сметнала, че сериалът има задоволително публика, за която да си заслужава да бъде изработен втори сезон, писа ‚България Днес “.

В „ Семейство “ светлината на прожекторите пада точно върху Нина и героинята й, която би трябвало да дриблира сред комичните опити да се хареса на свекървата и бъркотиите, провокирани от доведената й сестра.

Спирането на лентата донесло успокояващи хранителни добавки за Добрев, защото се чувствала много зле от месец насам. Според нейни сътрудници Добрев била на крачка от депресията. Те я поучават да се държи и че с края на сериала не идва и края на света и в даден миг ще получи и други оферти за киното.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР