Американският сенатор Робърт Менендес говори на Икономическия форум в Делфи

...
Американският сенатор Робърт Менендес говори на Икономическия форум в Делфи
Коментари Харесай

Робърт Менендес: Нужно е по-тясно сътрудничество между държажите на формата 3+1

Американският сенатор Робърт Менендес приказва на Икономическия конгрес в Делфи за тристранното съдействие в региона на енергетиката сред Гърция, Кипър и Израел и Съединени американски щати (известно като 3+1) и за това по какъв начин то би трябвало да се разшири и да обхване повече браншове.

Според сенатора " 3+1 " би трябвало да има освен това, което да го свързва като военни сътрудници и съдружници, с цел да се предотвратят евентуални офанзиви в района на Източното Средиземноморие. Председателят на Комисията по външни връзки на Сената на Съединени американски щати окачестви водачите на Русия Владимир Путин и на Турция, Реджеп Тайип Ердоган, като рискови и повече от способни да въоръжат силата. Менендес съобщи, че методът за битка с сходна опция е посредством съюзи сред страни, подготвени да пазят демократичните си полезности - като Гърция, Кипър, Израел и Съединени американски щати, оповестява гръцкото издание " Етникос кирикс ".

Tой означи, че са почнали да се реализират промени в тази посока, в това число унищожаване на рестриктивните мерки за продажба на оръжие на Кипър и подготовката на Гърция да стане идващият адресат на изтребители F-35. Алиансът 3+1 ще си сътрудничи в изпращането на взаимни послания по отношение на активността в района на Източното Средиземноморие и по-специално по отношение на морските зони, в това число зоните за икономическа активност.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР