Американският сенатор от Републиканската партия Ранд Пол заяви днес, че

...
Американският сенатор от Републиканската партия Ранд Пол заяви днес, че
Коментари Харесай

Американски сенатор занесъл в Москва писмо от Тръмп до Путин

Американският сенатор от Републиканската партия Ранд Пол съобщи през днешния ден, че при визитата си в Москва е предал писмо от президента Доналд Тръмп на съветското държавно управление, съобщи Ройтерс.

"Имах достойнството да предам писмо от президента Тръмп на държавното управление на Владимир Путин. Писмото акцентира значимостта на по-нататъшното съдействие в разнообразни области, включително битката с тероризма, задълбочаването на разговора в законодателната сфера и възобновяването на културния продан ", написа през днешния ден сенаторът на страницата си в "Туитър ".

По време на визитата си в Москва Пол предложения във Вашингтон членове на комисията по външни работи към Съвета на федерацията, напомни ТАСС. Путин съобщи на 27 юли, че е подготвен да се срещне още веднъж с американския водач както във Вашингтон, по този начин и в Москва. На 16 юли в Хелзинки се организира първата пълноформатна руско-американска среща на върха от избирането на Тръмп за президент през 2016 година. Дотогава двамата президенти разговаряха единствено в коридорите на многостранни конгреси.

Писмото на Тръмп до Путин е предадено на съветската страна по дипломатически канали, само че Кремъл още не се е срещнал със наличието му, съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.

Белият дом не е коментирал известието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР