Американският сенатор от Републиканската партия Ранд Пол заяви днес, че

Американският сенатор от Републиканската партия Ранд Пол заяви днес, че ...

Американски сенатор занесе на Путин писмо от Тръмп.


Американският сенатор от Републиканската партия Ранд Пол заяви днес, че при посещението си в Москва е предал писмо от президента Доналд Тръмп на руското правителство, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
Путин покани Тръмп в Москва, готов да се срещне с него и във Вашингтон Путин се скара на критиците на Тръмп след срещата в Хелзинки
"Имах честта да предам писмо от президента Тръмп на правителството на Владимир Путин. Писмото подчертава важността на по-нататъшното сътрудничество в различни области, в това число борбата с тероризма, задълбочаването на диалога в законодателната сфера и възобновяването на културния обмен", написа днес сенаторът на страницата си в Туитър.

Писмото на Тръмп до Путин е предадено на руската страна по дипломатически канали, но Кремъл още не се е запознал със съдържанието му, заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Белият дом не е коментирал съобщението.

По време на визитата си в Москва Ранд Пол покани във Вашингтон членове на комисията по външни работи към Съвета на федерацията. 

Източник: offnews.bg