През двата почивни дни на територията на цялата област се

...
През двата почивни дни на територията на цялата област се
Коментари Харесай

Спецакция разкри търговци на дрога и контрабандни цигари

През двата почивни дни на територията на цялата област се извършена полицейска интервенция по няколко посоки на активност. В нея са взели присъединяване чиновници от всички структурни звена на дирекцията. В хода на провеждането и екип на РУ-Пещера засякъл лек автомобил „ БМВ “ на пътя за брациговското село Исперихово. Униформените спрели возилото и подхванали инспекция. Оказало се, че негов лидер е А.Т.- 28г. от Стамболийски, а до него пътувал 18-годишният Р.К. При типа на униформените пасажерът опитал да се отърве от електронна везна и няколко хартиени и полиетиленови плика. Оказало се, че това са съвсем 19 грама суха марихуана разпределени в дребни дози и хартиено пакетче с метамфетамин. Дрогата е конфискувана, а двамата са арестувани в ареста за период от 24 часа.

При засилените инспекции са хванати пазарджиклиите С.Д.- 32г. и С.С.-34г., Е.З.- 23г. от Белово, Н.Г.-21г. от София и Х.С.-24г. от Ракитово. Оказало се, че петимата са зад кормилото под въздействието на наркотични субстанции. И двамата водачи от регионалния град униформените разкрили и няколко дози с марихуана и амфетамин. Семчиновецът Т.Д.- 30г. и С.И.- 30г. от Пещера били зад кормилото след почерпка с алкохол, надлежно 1.36 и 1.76 промила.

Органите на реда са открили и два случая на нелегално владеене на акцизни артикули без бандерол. В Панагюрище било открито, че Ц.Д.- 62г. съхранявал 320 къса с цигари, а С.М.- 47г. от Пловдив транспортира с автомобил 115 литра алкохол, всичките без бандерол. Спрямо мъжете се водят кореспонденция и бързо произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР